Nieuws 

3 februari 2024

Jaarconcert in Podium Zuidhaege

Een geweldig jaarconcert gehad samen met popkoor Sing en Zwing. Dit was het eerste jaarconcert met onze nieuwe dirigent Riane van Kooten. Wij hebben wij een geweldige avond gehad.

We hebben even stil gestaan bij het overlijden van Janny (klarinettist) en Harm (trompettist), beide zijn afgelopen jaar overleden en we hebben als eerbetoon een nummer voor ze gespeeld; Stay with me till the morning - klarinetconcerto.

Lees meer »
19 december 2023

Optreden de Enk Zuidlaren

We hebben in mei ook al in de Enk in Zuidlaren een optreden mogen verzorgen, ze vroegen of wij ook een kerstoptreden wilden doen. Uiteraard wilden we dat. De zaal was mooi versierd in kerstsferen, de bewoners waren goed in de kerststemming en een hartelijk ontvangst van de welzijn medewerkers. Kortom, het was weer een grandioos optreden!

Lees meer »
14 december 2023

Optreden Open Hof Assen

Als afsluiting van het jaar hebben we een optreden verzorgd bij de Open Hof in Assen. Tijdens een kerstdiner hebben wij kerstliederen gespeeld. Ook wij hebben heerlijk een kerstdiner genuttigd. We hopen dat we volgend jaar daar weer een kerstoptreden te mogen verzorgen! 

Lees meer »
10 december 2023
10 juni 2023

Blend Assen

Wat een geweldige avond heeft popkoor Blend georganiseerd. 

Met een gevarieerd en avondvullend programma was het een geslaagde avond.

We hadden een soliste op viool, Evelyn Bekman. Zij speelt in het Keuning Jeugd Orkest.

Dit was een mooie aanvulling voor ons optreden.

Lees meer »